MARDİN / MİDYAT - Yayvantepe Ortaokulu

Yayvantepe Ortaokulu

Adres
YAYVANTEPE MAH. YAYVANTEPE KÜME EVLERİ MIDYAT YAYVANTEPE IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 246 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Gelişen dünyayı ve bilimi yakalamak, ulaşılan hedefleri uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz gelişiminin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2015 İstiklal Marşını En Güzel Okuma yarışmasında 3.lük 2015 Mardin Resim Yarışmasında 2.lik 2015-2016 TEOG Mardin 1.liği
Başlama:08:30 Bitiş: 15:00
KARA YOLU
Servis var.
MARDİN MİDYAT YAYVANTEPE KÖYÜ
Mardin´e uzaklığı 87 km Midyat İlçe merkezine olan uzaklığı 22 km dir.
Öğrencilerimiz Spor Liselerine hazırlık yapıyor.
Proje Çalışmaları
Okulum Temiz Projesi kapsamında okulumuz 12/09/2022 tarihinden itibaren okulum temiz sertifikası almaya hak kazanmıştır.